مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته

سلام خداقوت. بنده به تازگی برای یک شرکتی سفته ضمانت به مبلغ ده میلیون تومان بدون قید کردن بعنوان ضمانت کاری داده ام اما طی سه هفته بعد از عقد قرارداد به دلیل متوجه شدن از تخلفات و شرعی نبودن فعالیت و کلاهبرداری قصد ترک آنجا بدون دریافت ریالی حقوق را داشتم. برای اینکار باید استعفا نامه پر میکردم که بعد از آن باید حدود دو ماه همچنان فعالیت داشته تا شخص دیگری پیدا شود. به بهانه ویروس کرونا بعد از سه هفته از عقد قرارداد بدون فسخ قرارداد و استعفا با مطرح کردن موضوع بیماری و قبول مشکل آنجا را ترک کردم و برای هیچوقت قصد بازگشت به آنجا را ندارم. آیا میتوانند سفته من را اجرا بگذارند؟ پیشنهاد شما چیست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اظهارنامه با موضوع استردادسفته مذکوربامهلت 10روزه برای شرکت بفرستید ودرصورت عدم تحویل سفته,به مرجع قضایی مراجعه کنید.

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام ابتدا اظهارنامه بفرستید بعد دادخواست استرداد سفته رودادخواست دهید