مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ضامن وام

با سلام خسته نباشید بنده در سالیان دور سند خونه خود را در ازای مبلغی به دوستم دادم تا رهن بانک کند حالا بعد از چندین سال متوجه شدم که قسط وام خود را نداده است به همین منظور خونه من رو مزایده قرار دادند حال در صورتی است که خود وام گیرنده هم ملک و املاک زیاد دارد میخواستم بدونم آیا امکان داره از ملک و اموال خودش مزایده بگذارند ؟راه حل چیست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید طلب دوست خود را بپردازید و مانع مزایده شوید سپس به طرفیت وی اقدامات لازم را جهت وصول انجام دهید

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

خیر باید پس از تسویه وام دادخواست مطالبه وجه انجام تعهد بدهند