مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ضامن وام

سلام. ضمانتی انجام شده و اقساط پرداخت نشده است. بانک ملک ضامن را به مزایده گذاشته. در این بین ضامن به عنوان خریدار ملک خود در مزایده شرکت کرده و مبلغی پرداخت کرده است. ولی بعدا گفته شده که مبلغ پرداخت شده کمتر از قرار کارشناسی بوده. بانک خود از طریق شرکت های حقوقی پیمانکار، ملک ضامن را تملک کرده است. حالا ابلاغیه خلع ید و پرداخت خسارت برای ضامن آمده است. چه کاری میتوان کرد؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام موضوع نیاز به بررسی دقیق دارد ولی در هرحال در صورتی که مراحل مزایده بر خلاف قانون بعمل امده می توانید ابطال ان را از دادگاه مطالبه کنید موفق باشید