مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

پدرم ضامن همکارش شده كه از بانك صد ميليون وام بگيرد و منزل پدرم در رهن بانک قرار گرفته. وام که گرفته شد و هيچ قسطي پرداخت نشد و بانك منزل پدرم را از طريق اجراي ثبت به مزايده گذاشته و اكنون در مرحله مزايده است. پدرم در مقابل ضمانتي كه كرده، چكي به مبلغ دويست ميليون از همکارش گرفته و وقتي ديد ملكش در مزايده قرار گرفته، وجه چك را از طريق اجراي احكام دادگستري مطالبه كرده، آیا کار پدرم نتیجه دارد یا نه؟

پاسخ ها :

به اجرا گذاشتن چک وام گیرنده توسط ضامن مزایده ملک ضامن وام ضمانت وام ضامن چک