مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد معلولین

با سلام، من کارمند رسمی دانشگاه (خانم) با 20 سال سابقه بیمه بازنشستگی هستم و دارای معلولیت جسمی حرکتی (25 تا 49 درصد) متوسط می باشم و پرونده در بهزیستی دارم.آیا درخواست بازنشستگی با 25 روز حقوق به من تعلق میگیرد؟ اگر دانشگاه موافقت نکند میتوانم در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنم و رای به نفع من صادر می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست خود را بدهید و سپس از طریق دیوان عدالت اداری نیز پیگیری نمایید