مشاوره حقوقی رایگان - اظهار نظر مامور کلانتری در نقطه زنی

با سلام
یک پرونده ما داریم و برای اثبات بیگناهی بنده دادگاه دستور به نقطه زنی کرده دو روز بوده و دو ساعت مشخص
برحسب دستور قاضی برای مامور کلانتری برای نقطه زنی در ساعت ذکر شده
مامور از عمد دستور به تخلیه دکل میکنه و بعدش داخل تخلیه دکل شروع به توضیحات میکنه برای قاضی و....
آیا حق اظهارو نظر دارد یانه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه نیاز به بررسی بیشتری وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که در دستور مقام محترم قضایی آمده باشد ضابط موظف به انجام آن است می‌توانید با مرجع محترم قضایی مجدد صحبت نمایید