مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر در تاکسی اینترنتی

با سلام. بنده قصد دارم برای کمک خرج در کنار شغل اصلیم، از طریق تاکسی اینترنتی مسافر بین شهری هم جابجا کنم. سوالم اینه اگر در راه در بین وسایل مسافرین بنده مواد مخدر یا هر چیز خلافی کشف شود چند درصد احتمال دارد بنده هم درگیر شوم؟ آیا راهی برای پیشگیری از این موضوع و اثبات بی گناهی بنده وجود دارد؟
با توجه به اینکه سند خودرو به نام خانمم هست امکان دارد ایشان هم درگیر بشود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بایستی جوانب احتیاطی را رعایت کنید، چیزی قابل پیش بینی نیست.
درحالت کلی چون شغل شما تاکسی میباشد، امکان وجود مشکل درصورت چنین موردی برای شما کمتراست.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام خیر معمولا اما باید احتیاط کنید.