مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین ارثی

با سلام بنده از پدر و مادر خود نگه داری میکنم با رضایت خود پدرم زمینی رو در مشاور املاک مبایعه نامه صوری ازش خریدم که برای من باشه ولی هزینه ای پرداخت نکردم بابت زمین در ضمن عمو و مادرم شاهدان هستند. و حالا بعد فوت پدرم برادرم ادعای جز از ارث میکنه سوال من این است که آیا میتونه شکایت تنظیم کنه و جز ارث بشه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . اگر مبایعه نامه شما واقعی باشد و شرایط قانونی را داشته باشد آن ملک متعلق به شما است و می توانید علیه بقیه ورثه دعوی الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه مطرح نمایید . لیکن آن گونه که بیان کرده اید(در اصل علیه خودتان دارید اقرار می نمایید) صوری بوده و در دادگاه ثابت شود ادعای برادرتان صحیح و می تواند مبایعه نامه را ابطال نماید.

عادل بابایی

عادل بابایی :

بله اگر ثابت شود مبایعه نامه صوری بوده اما بهتر است وکیل بگیرید چرا که راه دفاع دارد