مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام خسته نباشید.از یه لوازم خانگی وسیله برداشتم و هر ماه قسط هایش را پرداخت میکردم. یه قسط که دادم همسرم برد مدارک جلوش گذاشت و از او امضا گرفته و از این امضا سواستفاده کرده و با وجود اینکه هیچ طلبی از من ندارد. از امضا همسرم شکایت کرده و شورا بدون اینکه ما را در جریان شکایت بگذارد به او تامین دلیل داده و کلا جلوی مستمری همسرم را بسته و من هرچی به قاضی میگویم مدارک دارم گوش به حرفم نمیدن لطفا منا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اول این که سوال شما مفهوم نیست . از امضای همسر شم سوءاستفاده کرده یعنی سفید امضا داده است. اگر منظورتان این است می توانید تقاضای کارشناس خط نمایید . اگر شورا رای نهایی صادر کرد می توانید از دادگاه عمومی تقاضای تجدیدنظرخواهی نمایید.