مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیل

سلام. من به دليل مشكلات خانوادگی میخوام فامیلم رو عوض کنم . پدرم رو 4 ساله که ندیدم و با مادرم زندگی میکنم . و اینکه این قضیه خیلی برام مهمه . زندگی منو تغییر میده . الان افراد برای توهین یا اینکه منو عصبانی کنند از فامیلیم استفاده میکنند . من در این حد بدم میاد از این فامیل . میخوام فامیلم رو به فامیلی مادر تغییر بدم . راستی من 16 سالمه اما حکم رشد دارم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام با رضایت نامه کسی که میخواهید فامیلی اورا انتخاب کنید میشود