مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سهم

باسلام آیا بعد از 25سال می توانم قانونی تقاضای ابطال سهم کنم وهیچ گونه تقسیمنامه یا دست نوشته ای یا شاهدی نداریم برادرانم در نبود بنده 25سال پیش تقسیم ارث نموده اند وتقسیم نامه جعلی وبا امضای به اسم من نوشته اند وجعلی میباشد الان فه میدهام با تشکر خسته نباشید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول را خواهید داشت البته باید تقسیم نامه به دادگاه ارائه شود تا جعلی بودن امضای شما بررسی گردد . پیشنهاد می‌گردد وکیل اختیار نمایید.