مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین

در خصوص دعوی م.س به طرفیت شما مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم به در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید. یعنی چی؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مشتکی عنه در خصوص مبلغ محکوم به اقدام به درخواست اعسار از پرداخت نموده اند اگر دلیلی بر معسر نبودن ایشان دارید میتوانید در جلسه رسیدگی عنوان کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرف دعوی شما بعد از محکومیت دادخواست اعسار(اقساط) تقدیم دادگاه نموده است.