مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام و عرض ادب

من ساکن تبریز هستم

یه هفته پیش تمام حسابهای من مسدود شده که رفتم بانک پیگیر شدم گفتن از دادگاه اهواز مسدود شده .
رفتم پلیس فتا تبریز که گفتن بخاطر بازی تو سایت شرط بندی هست
الان امکان رفتن به اهواز رو ندارم.

سامانه ثنا هم دارم و الان یه هفته است کلیه حساب هام بسته است هیچگونه ابلاغی بهم نیومده

من چیکار باید بکنم؟؟؟

آیا باید برم اهواز ؟

در ضمن اولین بارم هستش و هیچگونه پیام پلیس فتا و دادسرا بهم نیومده بود و مطلع نبودم از غیر قانونی بودن سایت

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق مرجع مسدود کننده حساب موضوع را پیگیری کنید درصورتی که بار اولتان باشد تحت شرایطی مجازات شما قابل تخفیف است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید منتظر در دادگاه مربوطه حاضرواز اتهام علیه خویش دفاع کنید.