مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در اینترنت

سلام من ح.هستم 19 ساله من در تلگرام با یک گروه صیغه یابی آشنا شدم و بهشون پیام دادم گفتند برای معرفی کیس ها مبلغ 150 هزار تومن باید بزنید پول را زدم عکس کیس ها را فرستاد بعد یکی از اون ها را انتخاب کردم که گفت هزینه سکس را باید بزنی تا من بیام پیشت 800 هزار تومن هزینه زدم بعد آدرس داد رفتم به اون آدرس گفت مبلغ 5 میلیون تومن بزن برای مکان هزینه امنیت جان و ... تا بیام پیشت بعد من 5 میلیون را هم پرداخت کردم بعد از پرداخت من را بلاک کرد در تلگرام و هیچی از پیام ها نیست و دو روز جواب نمی‌دهد فقط من یک شماره کارت و آیدی تلگرام از ایشون دارم میشه کاری کرد دوباره پولم را ازش بگیرم یا نه ؟ ممنون میشم بگید چکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر این مبالغ را برای مقاصد نامشروع پرداخته اید قابل عودت نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پلیس فتا ثبت شکایت کنید