مشاوره حقوقی رایگان - مکالمه و پیام با زن شوهردار

سلام من 5سال پیش با دخترعمم رابطه عاطفی داشتیم اما بخاطر خانواده ها نشد ازدواج کنیم، ایشون ازدواج کردند و سه ساله متاهل هستند. الان سه ماهه باهم بصورت تلفنی و پیامک فقط عاطفی (نه جنسی) رابطه داریم و دخترعمم مخاد از شوهرش جدا بشه و درخواست طلاق داده
همسرش بهش گفته حتما پای کسی در میونه و پرینتتو میگیرم
با چه عنوانی میتونه شکایت بکنه؟ در صورتی ک قاضی دستور بده و پرینت بگیره دادگاه آیا پیام هارو ب شوهرش نشون میدن یا خود قاضی میبینه؟ جرم من چیه؟ و چون شغل دولتی دارم ایا خطری تهدیدم میکنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست این کاررا ادامه ندهید. معمولا درچنین مواردی پرینت پیامک اخذ نمیگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان رابطه نامشروع مادون زنا
بله جرم تان همینی است که در خط قبل نوشتم و مجازات دارد