مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن‌ پرداخت ملک و وسایل زندگی از همسر سابق

بنده با 15 سال کارگری و بدبختی سالها قسط بابت خرید خانه و لوازم و بیمه عمر و باز سازی و عملگی یه نفری خرابه 30 ساله ای که بشه اسمش رو خونه بزاری خود و تنها فرزند 10 سالم و همسر م دادم که از اعتماد بیجا و شعله زیاد قسط مرخصی نمیتونستم بگیرم وکالت این خونه رو چون من نمیتونستم با یارو هماهنگ کنم شهرستان بود و خونه مال همسر دوست خانم هم بود وکالت رو زد به نام این اینتر خانم بعد از 15 سال که اومدیم بشینیم بگیم آخيش اومدن الکی شروع به بهانه بعد از 2ماه به یه کلکی حق طلاق هم گرفت من و پسرم آلان دقیقا 3 سال اوارهایم با پول من ماشین خریده خونه رم داده اجاره همه وسایل هن برده بع همه هم گفته خودم خریدم بابام داده‌بود مونم برده حالا من موندم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است، راهکارهایی وجوددارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی و گفتگوی طرفینی است