مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید . من مستمری تامین اجتماعی میگیرم حقوقم را از بانک رفاه کارگران میگیرم خانم هستم. حقوق پدر خدابیامرزم و میگیرم. این حقوق بین من و خواهرم تقسیم میشه. ولی حقوقم خیلی کمه .ودرطی ماه کلی قرض میکنم . من باعرض معذرت از همسرم جدا شدم دوتا فرزند دارم پسرم بیست و یک سالشه و دخترم پانزده. پیش پدرشون زندگی میکنند بخاطر اینکه من مسکن ندارم.میخواستم ببینم از کجا و ب چ صورت وام بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید لطف میکنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.به همان بانک رفاه مراجعه کنید، احتمالا از روی حساب مستمری وام اعطا گردد