مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بخاطر شکایت

سلام و عرض خسته نباشید
امروز خانمی به منزل مامراجعه نمود و اظهارکرد که هفته ی پیش ماشینش روبروی منزل ماپارک بوده و ماشین من هم روی پل منزل بوده وخانوم بنده دنده عقب رفته و به ماشینش زده و بعدم از صحنه دورشده و یک عکس هم ازماشین بنده گرفته بود.
بعد به 110 زنگ زده بود و یک برگه هم از کلانتری دستش بود وگفت اگر خسارت منو بدین من به دادگاه نمیرم
به همسرم گفتم وایشون اظهاربی اطلاعی کرد
الان میخوام ببینم همینکه ایشان برگه ثبت تصادف از 110 داشت، ماشین ثبت توقیف شده وامکان داره پلیس راهور درصورت مشاهده ماشین رو توقیف کنن یا بعداز مراجعه شون به دادگاه حکم توقیف ماشین رو میدن؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا توقیف به دستور دادگاه درجنین مواردی انجام میگردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید موضوع در دادگاه بررسی شود