مشاوره حقوقی رایگان - اخذ فاکتور معتبر قطعات آسانسور

بادرود.
بنده از پیمانکاری بخاطر گران‌فروشی وعدم تعهد در اجرای آسانسور شکایت کرده و حال رسیدگیست.نامبرده مقداری قطعه آسانسور بمن تحویل داده بدون قیمت و فاکتور درخرداد401
در این تاریخ مبلغ زیادی علی الحساب به اودادم
حال لیست قیمتی که بار نخست نمایندگی اتحادیه مربوطه بمن دادمنطبق با واقعیت بود ولی بانفوذ پیمانکار که از دوستان اتحادیه می‌باشد دوباره قیمتی به او دادن که غیر واقعی و بسیار بیشتر از قیمت قبلی می‌باشد.متاسفانه کارشناسان3نفره رسمی دادگستری هم چون تجربه و تخصص لازم ندارد و حال اینرو ندارن از بازار بنرخ روز قیمت بگیرن همان لیست اتحادیه رو در گزارش نوشتن....
سوال،الان من باید چجور به این لیست قیمت اعتراض کنم.آیا میتوانم پیش فاکتورهایی که دارم مربوط به همان تاریخ است به دادگاه ارایه کنم؟آیا قاضی از راه دیگری میتواند استعلام قیمت بگیرد تا حقی ازمن پایمال نشود؟؟چون دیگه پول هیأت 5نفره ندارم واقعا....
لطفاً راهنمایی کنید....

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طی لایحه ای به انضمام مدارک درخواست خویش را تقدیم دادگاه کنید. اگر اختلاف فاحش است، توصیه به ارجاع امر به هیت کارشناسی پنج نفره میگردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اعتراض باید پرداخت کنید