مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام و احترام
بنده ب دلیل خیانت نامزدم که خانمی رو با ایشان دیدم فقط19سالم بود بااون خانم درگیر شدم و من رو اون خانم به آدم ربایی محکوم کرد به 15سال حبس و برایم پاپوش درست کرد من را بدست 3سال زندان انداخت آیا بااین شرایط میتوانن ب تحصیلم ادامه دهم و ب دانشگاه برم؟؟برای استخدام هر رشته ایی سو پیشینه مانع من نمیشود؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تحصیل منعی ندارد. اشتغال دربرخی مشاغل ممکن است محدودیت داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید به تحصیل ادامه دهید و برای بعضی شغلها گرفتن سو پیشینه الزامی است