مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت ناجا

سلام و عرض ادب و احترام،
اینجانب 5 سال به عنوان قراردادی عضو ناجا بوده و پس از اتمام قرارداد اقدام به تغییر وضعیت از پیمانی به پایور نمودم که با نظریه منفی حفاظت مواجه شدم در صورتی که بنده هیچگونه پرونده قضایی نداشته، هیچگونه مستندی مبنی بر مشکل داشتن بنده نشان ندادند، در صورتی که بنده شمار زیادی تشویقی داشتم و حتی سهمیه، بنده فرزند شهیدم هستم
و سهمیه هم دارم
بنده باید چکار کنم و از کجا اقدام به پیگیری کنم
تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به این که استخدام نیرو از سوی نهاد ها و سازمان ها تابع مقررات و آیین نامه های مربوط به خودشان می باشد . می بایست از همان نهاد و مسئولین مربوط به آنها پیگیری نمایید. اگر حفاظت جوابگو نیست به مقام بالاتر مراجعه نمایید و عرضحال دهید .