مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده آپارتمان

سلام
یه واحد آپارتمان خشک خریدم ، سند هم زدم ، طبق قانون نظام مهندسی واحدهای نوساز باید با نصب شیرالات و پکیج باشد ، منتها سازنده ها اینها رو نصب می کنند و شناسه این نصبیات در پروانه بهره برداری ثبت میشه و بعد از بازرسی از ساختمان باز می کنند ، ایا من میتونم از سازنده بخاطر عدم نصب پکیج و شیرآلات شکایت کنم ؟ با چه عنوانی باید شکایت کنم و به کجا ؟
به نظام مهندسی ، تعزیرات یا دادگاه؟
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. الزام به ایفای تعهد. دادگاه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید قانونا اقدام به الزام به ایفای تعهد نمایید که باید به طریق ثبت دادخواست از طریق دفاتر خدمات در دادگاه رسیدگی شود