مشاوره حقوقی رایگان - دیوارنویسی و آبروریزی

سلام، دیوار نویسی منجر به آبرو ریزی در چه صورتی برای فاعل جرم محسوب میشود و مجازات دارد؟
شخصی برای بردن آبروی من با دیوار نویسی های متعدد با اسپری در جاهای مختلف با نوشتن مشخصات من دقیقا لفظ "رابطه نامشروع" را به من نسبت داده که در مورد من صدق میکند و این مورد باعث اخراج من از محل تحصیلم شده که در دیوار نویسی این مورد راهم ذکر کرده، ولی کسی از آن اطلاع نداشته و با دیوار نویسی به هدف خود که بردن ابروی من بوده رسیده، حالا آیا میتوانم از او شکایت کنم؟ تحت چه عنوانی؟ ضمن اینکه اثبات اینکه این کار دقیقا کار اون شخص بوده سخت هست و فقط خودم میدونم ولی هیچ مدرکی ندارم برای اثباتش...

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.امکان طرح شکایت باتوجه به متن نوشته شده وجوددارد. ونیازمند اثبات نیز هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام به شکایت نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید اگر تنها در مورد دیوار نویسی شکایت کنید به نظر بنده صلاح نیست و بهتر است عناوین مجرمانه دیگری که صورت گرفته را نیز در شکایت درج نمایید مانند توهین و ... بستگی به محتوای دیوار نویسی ها

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز شما باید اثبات کنید وگرنه نتیجه نمیگیرید