مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک به عنوان شرط رضایت

درود بر شما من درگیر پرونده کیفری هستم و اولیا دم به همراه چند نفر دیگه در این پرونده. همه راضی به اعلام رضایت در قبال دریافت سهمی از خانه متهم شدیم. ولی من نگرانم که در تقسیم قسمت خاصی از خانه به نام بنده شود که ارزش کمتری داشته باشد...
آیا وقتی صحبت از دانگ خانه می‌شود... منظور قسمت خاصی از خانه است؟ آیا برای فروش آن سهم مشکل خاصی ممکن است متوجه بنده باشد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.اگر قابل تقسیم نباشد مالکیت مشاعی است و قسمت خاصی مدنظر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مورد بستگی به این دارد که ملک قابلیت افراز داشته باشد یا نه که در غیر اینصورت به صورت مشاع است و بخش خاصی ملاک نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم خیر شما در کل ملک به نسبت دانگتان شریک هستید