مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

اخیرا یک از اقوام بنده متوجه شده همسرش از طریق پیام رسان با یک نفر مرد غریبه ارتباط نامشروع دارد الان بنده خدا از آن زمان آرامش نداره دنیا رو سرش خراب شده است تصمیم جدی گرفته زن را طلاق بده و یک بچه 5 ساله دارند می خواستم بنده ا در خصوص ارائه دادخواست طلاق راهنمايي بفرماید
1.آیا در صورت اثبات ارتباط نامشروع صرفا در فضای مجازی نفقه و اجرت المثل و شیر بها تعلق می‌گیرد
2.ایا در ارائه دادخواست کدام طرف پیش قدم باش بهتر است مرد یا زن چون مرد دلیل کافی برای ارائه به دادگاه مبنی بر خیانت از طریق فضای مجازی را دارد
3. مهریه زن پنجاه میلیون تومان پول رایج کشور و 14 عدد سکه بهار آزادی است
سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اثبات رابطه نامشروع تاثیری در حقوق مالی زن ندارد .موفق باشید .