مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت برای توهین

حدود یک ماه پیش من از سر کار بر میگشتم که زنی که قبلا در زندگی من بود و با صیغه99 ساله سال ها هرنوع آزارو اذیت و‌اخاذی کلک و دروغ و به مشکل سازی برام بودو دوسال هست که ازش جدا شدم ادعا کرد که چی میگم و من هم با صدای بلند گفتم کی با تو کار داره و رد شدم و چند نفر جلوم رو گرفتن و مزاحم من شدن و درگیری ساختن و یکی از آنها ادعا می‌کرد که اون زن همسر او هست و میگفتم به من چه ربطی داره و به 110 زنگ زدن و ادعا کردن من کیف قابل سارق هستم و قصد دزدی داشتم و به کلانتری که رسیدیم اونا ادعا کردن رهگذر بودن و به حمایت از اون زن اومدن و به دادگاه که رفتیم رفع اتهام و منع تعقیب صادر شد اما اون زن ادعا کرد که‌ من بهش توهین کردم و قذف کردم و همون شب دو زن هم همراهش بودن و شدن شاهدو من رو به دروغ و کلک مجرم کردن و ادعا کردن رهگذر هستن .اما حالا فهمیدم که همگی در یک جا هستن و یک جا کار میکنند.آیا میتونم ازشون شاکی بشم که تبانی کردن و شهادت و طراحی به اتهامی دروغین کردن و ادعای شرف و حیثیت کنم ازشون؟!لطفا بهم کمک کنین .واقعا من تا به حال کوچکترین تخلف و جرمی مرتکب نشدم و بد جور با آبرو و شخصیتم بازی شده.ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری و شکایت برای شما وجود دارد