مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه کیفری دو

سلام و خسته نباشید حدود چند ماه پیش از من شکایت در خصوص پیامک توهین آمیز انجام شد دادسرا قرار منع تعقیب زد اما با اعتراض شاکی به دادگاه کیفری 2 ارجاع شد چه قدر زمان می‌بره دادگاه قرار منع تعقیب تایید کنه چون میخام اعاده حیثیت بزنم الان مدت 3ماه که گذشته

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بستگی به وضعیت شعبه دارد باید حضورا به شعبه مراجعه کنید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده خودتون را بررسی کنید