مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هیات رسیدگی به تخلفات اداری

با سلام و احترام. یکی از همکاران بنده به دلیل حسادت های کاری، با ارائه کپی از پیام های توهین آمیز و انتساب آن به بنده از من به هیات رسیدگی به تخلفات اداری شکایت کرد. متاسفانه با وجود این که ایشان مدرکی نداشت ولی به دلیل حمایت رؤسای اداره و اعمال نفوذ هیات رسیدگی به تخلفات اداری بنده را به سه ماه انفصال محکوم کرد. با این که این شخص اظهار کرد که من اشتباه کرده ام و شکایت خود را پس می گیرم و رئیس هیات تخلفات از من هم خواستند که طی نامه ای بنویسم که از این شخص رضایت گرفته ام. اما ایشان قصد فریب بنده را داشته و از همین نامه بر علیه من استفاده کرده و رضایت شخص شاکی را هم از روی پرونده برداشتند. سپس بنده اعتراض خود را خطاب به هیات تجدید نظر نوشتم که باز هم رئیس تخلفات اداری از ارسال اعتراض بنده به هیات تجدید نظر خودداری می کرد. پس از شش ماه پیگیری حاضر به ارسال اعتراض بنده شدند که در هیات تجدیدنظر بنده تبرئه شدم. ولی با وجود این که دو ماه از صدور حکم من می گذرد باز هم هیات رسیدگی به تخلفات از ارائه و اجرای حکم تبرئه من خودداری می کند. سوال من این است: 1- آیا بنده می توانم از هیات رسیدگی به تخلفات به دلیل تبعیض و اعمال نفوذ شکایت کنم؟ 2- آیا از آن شخص که به من تهمت زدند و بنده با مدارک قضائی ثابت کردم که ادعای ایشان دروغ بوده می توانم برای اعاده حیثیت به هیات رسیدگی به تخلفات اداری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان شکایت به دلیل اعمال نفوذ در پرونده اعاده حیثیت برای توهین اعاده حیثیت توهین انتسابی هیات رسیدگی به تخلفات اداری توهین