مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از همسرم

با سلام من یه خودرو خریدم و تمامی مدارک بنامم هست همسرم من کتک زده و از منزل بیرون کرده تمامی مدارک دست همسرم هست و مبلغی از پول خودرو از حساب همسرم پرداخت شده که مال خودم بوده الان درخاست ابطال سند را داده ایا میتونه خودرو از من بگیره و خودرو دست همسرم هست و تمامی اموال من در منزل تصرف کرده

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتواند ازطریق راهور پلاک خودرو را توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که مدارک اولیه به نام چه شخصی می‌باشد تحت چه عنوانی مبالغ پرداخت شده است اصولاً خیر اما 100 نیست