مشاوره حقوقی رایگان - لطفا راهنمایی کنید..

سی حلقه لاستیک خودرو سواری خریداری کردم طبق توافق با فروشنده طی دو روز پول یعد,از استعلام باربری پرداخت شود بیجک باربری صادر شده بیست میلیون پول ب حساب فروشنده واریز شده.بعد جند ساعت باربری زنگ زده میگه کسی ک بار ارجاع داده میگه که بار از باربری میخام برگردونم.ایا از نظر قانون چنین حقی داره؟در صورتی که بیجک باربری به نام اینجانب صادر شده لطفا راهنمای, کنید؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قبل از ارسال کالا، تحویل دهنده ممکن است بعضا از ارسال کالا علیرغم تحویل به کالا رسان منصرف شود، که این امر درحکم عدم ارسال کالا برای خریداربوده و حق مطالبه وطرح دعوی برای وی محفوظ است.