مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت

آیا همسرم که برای کارهای قولنامه ملک از من وکالت بلاعزل دارن میتونن بدون اطلاع من ملک رو بفروشن در صورتی که سند تک برگ ملک دست خودمه؟ با فروش ملک این سند حتما باید باشه یا خودبه خود باطل میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه وکالت کامل درباب نقل وانتقال واخذ سند المثنی و… داشته باشند بله

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

بستگی به اختیاراتی دارد که در وکالتنامه به ایشان داده اید اگر کامل باشد شما قبلا اجازه فروش ملک را به همسرتان داده اید وایشان مجاز به فروش ملک مذکور هستند.

امین فخری

جناب آقای امین فخری :

باسلام
متن وکالت نامه باید خوانده شود
اگ در وکالت،اختیار فروش هم قید شده باشد بله در غیر اینصورت خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد وکالت نامه دارد .