مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده موبایل هستم

با سلام
من در مغازه خود طرحی گذاشتم ک افرادی که چک ندارن بتونن گوشیه اقساطی بگیرن با سفته! بعد به یه مشتری فروختم قبل سفته قراردادی نوشتم که مشتری راضیه که مالکیت و کارتن موبایل نزد من باشه و مدت اقساطش بدین ترتیبه حالا مشتریم پول نمیده میتونم گوشیمو پس بگیرم به اسم خودمم هس کارتنشم دارم و ضرر زیانمو بگیرم یا نه ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

با استفاده از سفته های گرفته شده از مشتری و به اجرا گذاشتن انها از طریق دادگاه حقوقی طلب خود را مطالبه کنید یا گوشی و خسارات را بخواهید...