مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ارث تقسیم و اختلاف با وراث

چاه مشرک آب با برادرا و چاه آب تقسیم شده بین وراث واقع در حیات مرحوم پدرم، ورثه یکیشان که اجازه برداشت آب نمیدهد و نیز تردد ما از راه مابین پدرم و برادرم که چاه واقع در بین این دو تقسیم قرار دارد را نمیدهد که اصلا ارتباطی به برادرم ندارد و مبلغ سپرده پدر مرحومم داشتن که برادر و مادرم بعد پدر از ما پنهان کرده و کتمان میکنند درحالی که موجودیت داشته و خود آن دو تاکید بر زدن به نام مادرم داشتند که من گفتم نمیشود و.....

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، اگر همه شما دارای سابقه تصرف و استفاده از چاه مذکور هستید اگر دارای سند مالکیت نسبت به زمین هستید می توانید دعوای کیفری ممانعت از حق و مزاحمت از حق اقامه نمایید، اگر فاقد سند مالکیت رسمی هستید ولی دارای سابقه تصرف می باشید می تواند در دادگاه عمومی حقوقی حوزه قضایی دعوای رفع ممانعت از حق و رفع مزاحمت از حق را به عمل آورید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

رسلام علیکم.با توجه به انتقال شرکت به مکان نامعلومی لذا خود را محق می دانم تا شفاف شدن موضوع از طریق آن شرکت از همکاری خودداری کنم.یاالله