مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی یا جریمه دولتی

من این سوال کردم ولی جواب درستی دریافت نکردم درسال 97چکم برگشت خورده محکوم شدم الان با احتساب تاخیر تادیه جرایم حدود 200میلیون شده در اجراییه ولی با طرف حسابم مصالحه کردم و با پرداخت 70میلیون رضایت گرفتم ازش بیرون از دادگاه و چکم را هم گرفتم حالا نحوه حساب جریمه دولتی بر چه میزان خواهد بود چقدر باید من جریمه دولتی بدهم ممنون از سروران عزیز

پاسخ ها :

سید حسین علوی

سید حسین علوی :

سلام چنانچه طرفتون مراتب اعلام گذشتشون رو بر روی پرونده اعمال کنند شامل تخفیف از نیم عشر به ربع عشر خواهید شد لکن در هرصورت ملاک همون مبلغ 200 میلیون تومان است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
10 میلیون تومان نیم عشر دولتی است