مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه

باسلام. در یک پرونده حقوقی (اثبات مالکیت زمین) به عنوان خوانده در مرحله دادگاه بدوی و تجدیدنظر خواه در دادگاه تجدیدنظر رای به نفع بنده در تجدیدنظر استان صادر شد . زمین مورد دعوی در تصرف بنده می باشد. آیا نیاز می باشد که تقاضای صدور اجرائیه نمایم. اگر جواب مثبت است در کجا تقاضا دهم دادگاه شهرستان یا تجدیدنظر استان . باتشکر.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اولا رای زیر نظر دادگاه بدوی اجرا می شود بنابراین تقاضای اجرای حکم باید به دادگاه بدوی شهرستان داده شود ، مضافا وقتی زمین در تصرف شماست تقاضای اجراییه تحصیل حاصل می باشد و نیازی نیست

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اولا دعوای اثبات مالکیت اعلامی است وقابلیت اجرارا ندارد .ثانیا,اجرای حکم توسط محکوم له. که خواهان می باشد درخواست واجرا میگردد.ثالثا,شما نه خواهان بودید ونه حکمی به ذی حقی شما صادرگردید بلکه حکم به بی حقی خواهان صادر ویا قراررد عوای ایشان صادر گردید.لذا با اوصاف بیان شده پاسخ شما روشن است.