مشاوره حقوقی رایگان - مورد معامله اتومبیل بین بستگان

باسلام درموردمعامله ماشینی که سندبه اسم خانم برادرم هست ولی چون موقع پرداخت زمان تحویل مبلغ پرداخت رابرادر همسرشان پرداخت کرده بعدازمدت دوسال قصدفروش به برادرم را دارد به نرخ روز ایا نوشتن قراردادلازم است چون برادرم عقیده دارد سندبنام خانمم هست نیازی به نوشتن قرارداد و مکتوب کردن نحوه پرداخت پول نمیباشد آیا بنظرشمالازم نیست نوشته ای ردوبدل شودباتوجه به اینکه ماشین دوسال نزدایشان بوده و مورد استفاده بوده است؟ویاموارددیگری که از نظر قانونی بایدرعایت شود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است قرارداد تخصصی در این خصوص با همکاری یک وکیل تنظیم نمایید تا از بروز مشکل در آینده جلوگیری شود