مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قولنامه دستی

با عرض سلام
بنده یک دستگاه خودرو 206 را 7 ماه پیش از اصفهان به صورت قولنامه معمولی دستی خریدم و تمام پول ماشین را پرداخت کردم 3 روز تعطیل بود گفت سند و مدارک دست مادرم هست تو بعد تعطیلات بیا سند رو بزنیم بعد تعطیلات رفتم گفت ماشینو از شخصی گرفته و سندو بهش نمیده الان من مالباخته باید روی کسی که ازش ماشین را خریداری کردم شکایت کنم یا روی صاحب پلاک شکایت کنم که به سندم برسم الان ماشین با بیمه نامه و رسید کارت ماشین و معاینه فنی و قولنامه دستی دارم. خواهش میکنم راهنماییم کنید با تشکر؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هم از شخصی که ماشین را خریده اید وهم از ایادی ماقبل خود طرح دعوا کنید .