مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام.در حکمی مبلغ 20 میلیون تومان بابت اجرت المثل. از بابت تصرف ملکی مسکونی استیجاری برای 5 ماه طی کارشناسی برایم صادر شده و کارشناس برای دادگاه نوشته مدت 5 ماه از قرار ماهانه 4میلیون تومان جمع اجرای المثل 20 میلیون تومان . اجاره بها مدت مذکور را ماهانه 3 میلیون تومان طی فیش های پرداختی و موجود به دادگاه ارائه نموده ام .ایا میتوانم از دادگاه مطالبه اجور پرداختی را نمایم.
ممنون میشم راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. میتوانید درخواست تهاترکنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

به رای کارشناس اعتراض نمایید وتوضیح دهید که با استناد به فیشهای اجور پرداختی ارایه شده به دادگاه وموجود در پرونده اجرت المثل الباقی 5 میلیون تومان میباشد نه 20 میلیون...