مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

سلام. من یک طبقه از منزلی 3 طبقه را خرید کردم حدودا چهار سال قبل.در سند این خانه فقط یک پارکینگ دارد که متعلق به واحد ماست. وبقیه طبقات فقط بخشی از مشاعات دور پارکینگ را جهت انباری قاعدتا باید داشته باشند.اما یکی از همسایه ها ماشین خود را با توجه به محدودیت جا به هر نحوی کنار ماشین ما میگذارد.ما برای حفظ کرامت همسایگی تا حالا حرفی نزدیم.ولی خودش بارها گفته من پارکینگ را سرامیک کردم ودرب برقی گذاشتم(زمانی که ما این ملک را نخریده بودیم)و صاحب خانه قبلی با من توافق کرده که من ماشینم را در پارکینگ بذارم. وحتی میگه نصف پارکینگ مال منه.الان شما بفرمایید تکلیف ما چیست.چون چند بارم زده به ماشین یا خط انداخته والانم چراغ عقب ماشینو شکسته.ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی برای شما درصورت عدم توافق فراهم است.

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

چنانچه در سند ملک خریداری شده پارکینگ به نام شما ثبت شده .. استفاده از آن حق شماست و توافق مالک قبلی برای شما ایجاد تکلیف نمیکند مگر اینکه در مبایعه نامه موضوع را با شما شرط کرده باشد وشمابا علم به این موضوع خرید کرده باشید در غیر این صورت میتوانید به طرفیت همسایه خود دادخواست ممانعت و مزاحمت از حق بدهید...

امین فخری

جناب آقای امین فخری :

سلام
اگ همساده پارکینگ اختصاصی شمارو تصرف کرده شما حق دارید علیه متصرف طرح شکایت نمایید و اجرات المثل ایام تصرف هم نیز تقاضا نمایید
و ضمنا خسارت وارده به خودرو شما نیز قابل دریافت می باشد