مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری سند ازدواج

همسرم دادخواست طلاق داده است در حالیکه من پول مهریه آش را که شامل سه دانگ یک آپارتمان و 14 سکه است پرداخت کرده بودم . برای دادخواست طلاق ایشان سند ازدواج را در سامانه ی ثنا بارگزاری کرده بود و من متوجه شدم که نام سه نفر را بعنوان شاهدنوشته اند که اصلا هرگز در هنگام عقد حضور نداشتند . در دادگاه طلاق هم من به قاضی همین مطلب را گفتم دادگاه اخیرا رای داد و با طلاق ایشان موافقت نکرد .
ایشان در سند ازدواج دست برده اند من هیچ یک از شاهدین را نمیشناسنم و هنگام عقد هم فقط من و ایشان بودیم . هر دو نفر قبلا ازدواج کرده ایم . بخشی از سند هم که مربوط به مهریه بود را ایشان بعدا اضافه کرده است . ممکنه راهنمایی کنید ؟ ممنون ام

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سند ازدواج رسمی در دفترخانه موجود وقابل استعلام است. وامکان جعل درآن بسیارکم است

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

می توانید از ایشان به جرم جعل واستفاده از سند مجعول شکایت کیفری کنید...