مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده اجرای احکام

با سلام
من شاکی یک پرونده قتل غیر عمد(دزدی وکتک کاری منجر به فوت) هستم از سال 98 پرونده به اجرای احکام سپرده شده (مجرم سند گرو گذاشته واز سال 97 متواری شده)چهار بار برای مجرم ابلاغیه رفت که خودش رو معرفی کنه هربار شش ماه طول کشیداجرای احکام سال 1400 دستور داد ملک ضامن کارشناسی شود وبه مزایده گذاشته بشه ماهزینه کارشناس رو دادیم کارشناسی شد ولی از خرداد 1400 هر سه ماه یه شش ماه که پرونده رو برسی میکنم فقط مینویسه وقت نظارت تجدید (و هر بار به بهانه ای )به تاریخ ....موکول میشود. خودم هم که پیگیر میشوم منشی اجرای احکام میگه تا ابلاغیه نیومده نیا من بالای 30 دفعه از .....مراجعه کردم
من باید به کجا شاکی بشم وچطور شکایت کنم بابت روند اجرای این پرونده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا موضوع را از طریق ریاست دادگستری یا ریاست کل دادگستری استان پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم موضوع را از ریاست دادگستری پیگیری کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

به قاضی اجرای احکام مراجعه و مشکل را از ایشان جویا شوید ولی قبل از ان درخواست مطالعه پرونده بدهید وپرونده را بخوانید ... متوجه اشکال کار خواهید شد...