مشاوره حقوقی رایگان - متارکه

سلام خسته نباشید . من باعرض معذرت هفت سال پیش از همسرم جدا شدم البته بنا ب درخواست او بود. و بخاطر اینکه اعتیاد داشتم . از ترسم هیچی نخواستم و اونم از این موضوع سواستفاده کرد و منو تهدید کرد ک اگه چیزی بخوام میگم ک اعتیاد داری و بندازنت زندان. الان از نظر مالی واقعا دوران سختی و میکشم عذاب اوره برام . ماشین بنام خودشه و خونه بنام خانمش‌. و قبل از اینکه من طلاق بگیرم پدرم ب رحمت خدا رفت و هرچی ارثیه گیرم اومد . گذاشت رو پول پیش خونه و لوازم خانه عوض کردیم . بعداز طلاق بهش گفتم حداقل ی مقدارازاون پولی ک ارث پدرم بوده بهم بده بتونم خونه اجاره کنم نداد گفت مدرک داری یاشاهد . تونستی ثابت کنی من دو برابر اون پولو بهت میدم میتونم الان برای مهریه اقدام کنم یان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه درسند طلاق مهریه خویش زا تماما بذل کرده باشید خیر