مشاوره حقوقی رایگان - عدم توقیف خودرو و ادعای عدم برخورد با خودرو بنده

سلام چند شب پیش در بزرگراه تهران قم یک دستگاه خودرو به شدت با ماشین بنده برخورد نمود و دو بار ضربه زد که منجر به واژگونی شد و من و خانواده به اورژانس منتقل شدیم و صبح متوجه شدم که فقط خودرو بنده را توقیف و بنده را به دلیل بی توجهی به جلو مقصر شناختند در صورتیکه آثار ضربه (فرورفتگی از دو ناحیه سمت راست ماشین و آثار رنگ روی بدنه و...) دقیقا مشخص می کنه که ماشین بنده در اثر برخورد شدید واژگون شده به هرحال کارشناس 3 نفره گرفتم و آنها با وجود اینکه از صاحب پلاک درخواست کردند که یا خودرو ویا تصاویر خودرو(طبق گفته مالک از خودرو فیلم و عکس گرفته شده) را برای کارشناسی ارسال کنند ایشان امتناع نموده و نهایت اینکه سه کارشناس بعدی باز هم مرا مقصر جلوه دادند.حال سوال اینجاست من می توانم خودم شخصا از صاحب خودرو ضارب شکایت کنم یا خیر؟در صورت جواب مثبت شکایت حقوقی باید اقدام کنم یا کیفری؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است