مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک جهت رتبه بندی شرکت

با سلام بنده مهندس عمران هستم وکارشناسی عمران رو هم دارم شرکتی توش کار میکنم بدون اجازه از مدرکم برای رتبه بندی استفاده کرده البته فعلا فقط ثبت شده هنوز رتبه نگرفته ولی در حال گرفتن می باشد بنده نمیتونم شکایت کنم چون اخراجم میکن آخر سال هم هست کار پیدا نمیشه ولی میخوام از ادامه روند رتبه گرفتن این شرکت جلوگیری کنم ...چیکارکنم لطفا راهنمایی بفرمائید چون پرسه شکایت هم خیلی طول میکشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا موضوع را از طریق ارسال اظهارنامه به ایشان ومراجع مربوطه اطلاع دهید