مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به چک

سلام وقت بخیر
بنده حسابدار یه شرکت هستم کارفرما یک چک که از مشتری گرفته بود رو به من داد تا پاس کنم ولی چک موحودی نداشت و فرم خورد و ما شکایت کردیم و حکم قطعی هم دادند که صاحب چک باید پرداخت کنه الان صاحب چک از من و کارفرما و شوهرش که چک رو به ما داده شکایت کرده به جرم جعل امضا و دزدی چک.در صورتی که من اصلا کاره ای نیستم و طبق گفته کارفرما چک رو فرم زدم.الان من محکوم میشم یا نه؟
قبل از این هم این خانم یک چک دیگه به ما داده بودند(البته شوهرشون که طرف حساب ما بودند)و اون چک پاس شده بود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر برای شما مشکلی پیش نمیاد