مشاوره حقوقی رایگان - ملک با عرصه ی وقف

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای عزیز
ده سال پیش پدرم یک قطعه زمین به صورت قولنامه ای از شخصی خریداری کردن و با گرفتن وام خانه ای ساختند،جهت گرفتن سند اقدام کردن
حالا توی سند این جمله قید شده که شش دانگ اعیان به نام پدرم می‌باشد ولی در قسمت وضعیت خاص قید شده که طلق با عرصه ی وقف
با توجه به این که هزینه ی زمین رو پرداخت کرده بودیم طبق قولنامه ای که بین پدرم و صاحب زمین بوده حالا چرا این جمله باید قید بشه
و اینکه خود صاحب زمین اصرار به سند زدن داشتن
ایا ممکنه که از عدم اگاهی و نداشتن سواد پدرم سواستفاده شده باشه و اگر این جور باشه ایا الان که پدرم در قید حیات نیستن میتونیم اقدامی انجام بدیم و در کل ممنون میشم که راهنماییم کنید که چیکار کنم
ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست علت وقفیت بابررسی پرونده در اوقاف مشخص و مبایعه نامه های مالکین بررسی گردد.