مشاوره حقوقی رایگان - چک تاریخ گذشته

سلام و خسته نباشید. من سال 93 یک چک از بنده خدایی گرفتم. که چک مال کسی دیگه بود و به صورت دو امضا شده به جای طلبم به من داده شد. این چک رو من گم کردم تا این که چند وقت پیش پیدا کردم چک رو. چک مال بانک تات بود که ورشکست شده و به بانک اینده مراجعه کردم. طرف تو حسابش پول داره. ولی بانک میگه چون 5 سال گذشته باید از صاحب چک تایید بگیره. الان حدود 1 ماهه که من زنگ میزنم به صاحب چک جواب نمیده. و بانک میگه تا تایید نکنه ما پرداخت نمیکنیم. ایا راه حلی هست برای موضوع من. با تشکر

پاسخ ها :

ایمان صالح رمجیان

جناب آقای ایمان صالح رمجیان:

سلام احوال شما ، به بانک بگین گواهی عدم پرداخت بده و‌شما به دادگاه تقاضای تامین خواسته بدین و مطالبه وجه ، با صدور حکم‌دادگاه میتونید بگیرین

پرسشگر :

با تشکر از شما

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام گواهی عدم پرداخت از بانک اخذ و از طریق اجرای ثبت پیگیری نمایید