مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات آسانسور و نصب موتور آب

با سلام و خسته نباشید
یک آپارتمان 8 واحدی هستیم و موتور آسانسور نیاز به تعمیر اساسی و یا تعویض دارد
تعدادی از واحد ها همچون طبقه اول رضایت به تعمیر و پرداخت هزینه نمیدهند و علام میکنند از اسانسور استفاده ندارد طبقه دوم نیز همچنین
ولی ایمنی اسانسور و صدای آن بسیار حساس است
توصیه شما چیست؟
همچنین طبقه 4 به شدت فشار اب کم است و قصد نصب موتور در پارکینگ داریم
اما طبقه 1 تهدید به شکایت کرده تکلیف چیست؟؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

هزینه های انجام شده را مدیر ساختمان ضمیمه اظهارنامه نموده و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و به وی ابلاغ نمایید
پس از ده روز از گذشت ابلاغ میتوانید امنیازات مشترک وی را قطع کنید