مشاوره حقوقی رایگان - زنا

سلام من دختر باکره و مرد متاهلی با هم رابطه داشتیم و حدود شیش ماه قبل دوبار از پشت بصورت کامل رابطه جنسی برقرار کردیم و مایه منی در بدن من وجود دارد و از جلو هم درحدی که قسمت ختنگاه وارد شد .من یگ ماه است که با خاستگارم صیغه موقت کردم که دوست پسرم همه چیز را فهمید و به پدرو خاستگارم گفته حالا انها میخواهند مرا ب زور به پزشکی قانونی ببرند ایا روابط شیش ماه قبل من مشخص میشود؟اگر ثابت شود که راضی بودم و این کار را کردم حکم چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از شش ماه قابل تشخیص نیست و صرفا رابطه از مقعد مشخص می شود که قبلاً رابطه مقعدی داشته اید.
از طرفی با توجه به اینکه رابطه با رضایت بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و هر دو مجازات خواهید شد.