مشاوره حقوقی رایگان - اقرار

احتراما میخواستم ببینم با توجه به متن زیر آیا میشود این اقرارنامه را که کذب بوده از طریق قانونی باطل کرد ، با توجه باینکه بصورت نامحسوس ضبط صدا در مورد عدم پرداخت انجام شده ..

متن اقرارنامه موجود در دفترخانه اسناد رسمی :
زوجه اقرار و اعتراف صریح شرعی و قانونی نمود مبنی بر اینکه تمامیت و کلیه صداقیه مندرج در صداقنامه مورخ ... در دفترخانه رسمی ثبت ازدواج که بر ذمه زوج در صداقنامه بوده دریافت نمودم و هیچگونه طلبی از همسرم نداشته و نخواهم داشت و بدینوسیله ذمه نامبرده را از جهت صداقیه مندرج در صداقنامه بری مینمایم مفاد این ورقه در نفس اقرار موثر است.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بستگی به گرفتن اقرار در شرایط خاص دارد اگر اورا تهدید کرده باشید قابل استناد نیست پیگرد قانونی هم دارد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر خلاف اقرار نامه را با دلایل مثبته اثبات نمایید به نظر بطلان آن رو می توان از دادگاه تقاضا نمود هرچند که کار بس دشواری است